HOSTEL ZAOSTROG

OSNOVNE INFORMACIJE

HOSTEL ZAOSTROG je izvrsna destinacija za mnoge obitelji, parove , pojedince , organizirane skupine, kampove, team building  iz zemlje i inozemstva i pruža mogućnosti obilaska svih zanimljivosti u okruženju.

Noćenje uz doručak, polupansion ili puni pansion, idealno su za potpuni odmor i rekreaciju!Obroci se služe na otvorenoj terasi restorana koja gleda na more i igralište. U slučaju lošeg vremena, moguće je korištenje zatvorenog restorana.Ispred hostela nalazi se multifunkcionalno igralište za nogomet, košarku, rukomet i odbojku kao i za sportske igre.Hostel se nalazi odmah uz šljunčanu plažu a hlad u sjeni borova Vam omogućuje cjelodnevno uživanje u čarima mora!Našim gostima nudimo i besplatno korištenje bicikala, kako bi mogli istražiti sve prirodne ljepote koje Zaostrog i okolina nude.Kako smo relativno mali objekt uz ljubazno osoblje i kvalitetan odabir namirnica, trudimo se poslovati na način da osluškujemo želje gostiju i trudimo se izaći u susret kako ponudom tako i  uslugom.Uz povoljnu mikroklimu, veliki broj sunčanih dana, čisto more, mirno okruženje bez bučnih klubova u blizini, a dovoljno blizu atraktivnim sadržajima, odlična smo destinacija za sve uzraste.

HOSTEL ZAOSTROG, Obala Hrvatskih domoljuba 37, 21 334 Zaostrog

Zaostrog

Smještaj

Grupe

Bilo nam je fenomenalno i vraćamo se na godinu. Osjećali smo se kao kod kuće! Odličan program, preljubazno osoblje, odlična hrana.

Zoran I.

Zaostrog je prekrasno, maleno mjesto. Ovo je druga godina zaredom kako ovdje ljetujemo. Naš sin je oduševljen klimom, atmosferom i hranom. Hvala još jednom na prekrasnom ljetovanju.

Marijana N.R.

Mjesto super, smještaj također, osoblje jako ljubazno. Puno izlaze u susret, što je meni kao roditelju djeteta s posebnim potrebama, jako važno.

Iva K.

Prvi put smo na ljetovanju u prekrasnom mjestu Zaostrog. Smještaj je jako lijep, uljudnost osoblja je na visokom nivou. Hvala na prekrasnom ljetovanju.

Slobodan Lj.

Izražavam svoje iskreno divljenje za cjelokupnu organizaciju. Sve nam se svidjelo. Izlazimo zadovoljni i deblji koju kilu!

Lahorka D.

Predivan odmor, divni ljudi i puno pozitivne energije. Sve je bilo super! Vidimo se dogodine!

Radmila R.

Nakon 30 godina, ponovno u Zaostrogu. Sve je bilo super. Vidimo se sljedeće godine.

Ida R.

Ljubaznom, stručnom, srdačnom i profesionalnom osoblju zahvaljujemo na nezaboravnom ljetovanju. Dobra hrana, odlična organizacija, blizina plaže….. samo su neki od razloga zašto ćemo se vratiti i sve skupa ponoviti i iduće ljeto.

Obitelj L.

Prvi put smo bili u Zaostrogu. Ugodno smo iznenađeni smještajem, hranom i divnim osobljem. Hvala na svemu!

Obitelj D.