Znate li da će 2022. godine biti 60 godina otkada je tadašnji Narodni odbor općine Sisak ishodio građevinsku dozvolu za gradnju Odmarališta Zaostrog?
Čak i prije gradnje Odmarališta kakvog ga znamo danas, sisački mališani su ljetovali u Zaostrogu te nose brojne uspomene iz njega. Osim uspomena, znamo da se u starim albumima krije i pokoja fotografija koja nas vraća u ta vremena. Upravo zbog toga, pripremili smo za Vas nagradnu igru pod nazivom Sisak u Zaostrogu! Cilj nam je sakupiti fotografije u jedan album te napraviti virtualnu izložbu kako bi se prisjetili svih generacija koje su do sada prošle kroz naše ljetovalište.
Od 13.12.2021. godine do 30.04.2022. godine nam šaljite Vaše fotografije. Fotografije možete poslati putem facebooka ili maila src.ugostiteljstvo@gmail.com. Molimo da uz fotografiju naznačite godinu nastanka te kratak opis o njoj (ukoliko znate). Po završetku nagradne igre, u roku od 10 dana, 1 fotografija po izboru ŠRC Ugostiteljstva će osvojiti besplatno ljetovanje za 2 osobe u slobodnom terminu. Igrajte s nama i osvojite vrijednu nagradu