Kupi karte odnosno ulaznice za VALENTINOVO S PETROM GRAŠOM, 14.02.2024. u Dvorana Zeleni Brijeg, Sisak

Nova sportska dvorana na Zelenom brijegu u Sisku postaje središnje mjesto romantike ovoga Valentinova, 14. veljače s početkom u 20 sati. Za ovu iznimno posebnu prigodu pripremili smo nešto što će dirnuti svako srce: četiri sata čarobne glazbe, izvedene od strane glazbenika koji je očarao mnoge generacije.

Petar Grašo, šarmer hrvatske glazbene scene, dolazi sa svojim nevjerojatnim glasom i pjesmama koje diraju u srce. U kombinaciji s njegovom iznimnom karizmom, očekuje vas nastup koji će vam zauvijek ostati urezan u sjećanju.

“Raduje me vratiti se u mjesta lijepih uspomena i sjećanja…Obožavam svoju , uzajamno se volimo i zajedno ćemo pripremiti 2 sata pravog spektakla! Velike dvorane i produkcije, cijelu koncertnu atmosferu učine još euforičnijom! Pripremite se na ljubav, ples i neumorno pjevanje” poručio je Grašo! Svaki novi susret s publikom iz ovih krajeva s kojom se već dobro poznaje i odavno voli uvijek posebna sreća i užitak, te da se veseli ovom koncertnom nastupu i novim uspomenama koje će stvoriti zajedno sa svojom publikom.

Ovo je prigoda koju ne smijete propustiti! Ovog Valentinova posvetite sebi i svojoj voljenoj osobi prisustvovanjem na koncertu koji će obilježiti ovaj poseban datum. Zapamtite, 14. veljače, nova sportska dvorana u Sisku postaje mjesto gdje će se strast prema glazbi spojiti s ljubavlju prema vama. Postanite dio ove čarobne glazbene priče!

Ulaznice su dostupne za kupnju putem sustava entrio.hr.