UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Ugostiteljski objekti ŠRC ugostiteljstva

HOSTEL ZAOSTROG

Predivna destinacija za odmor

PUTNIČKA AGENCIJA

Savjetovanje, planiranje i provedba putovanja

Dragi posjetitelji,

Osobito nam je zadovoljstvo upoznati Vas s radom ŠRC UGOSTITELJSTVA, trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju.
Usvajanjem novih tehnologija, stručnim znanjem naših djelatnika te praćenjem potreba i zadovoljstva naših korisnika ,svakodnevno radimo na razvoju kvalitete naših usluga i proširujemo asortiman ponude skladno potrebama tržišta na kojem radimo.

Športsko-rekreacijski centar Sisak je 2007. godine osnovao ŠRC UGOSTITELJSTVO d.o.o. da bi korisnicima svojih objekata, uz sportske sadržaje, nudilo i ugostiteljsku uslugu. Svi naši ugostiteljski prostori u objektima Športsko – rekreacijskog centra Sisak nude Vam mogućnost ugodnog provođenja slobodnog vremena prije i poslije korištenja sportskih programa te konzumaciju sportskih, hladnih i toplih i osvježavajućih napitaka. Posjetite nas U Ledenoj Dvorani Zibel i Kupalištu Zibel.

2018. godine, Društvo je doregistrirano u putničku agenciju te preuzima upravljanje Hostelom Zaostrog. Hostel Zaostrog smješten u malom mjestu Dalmacije, neposredno na morskoj obali, predivna je destinacija za odmor, bez velikih gužvi i prometnica. Hostel Zaostrog, posebno prilagođen za grupe djece i mladih, pruža mogućnost aktivnog odmora sa svim svojim sadržajima. Multifunkcionalno igralište, mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja, izvrstan je odabir za škole u prirodi, maturalna putovanja te sportske kampove.

Putnička agencija ŠRC UGOSTITELJSTVA sukladno Vašim željama i potrebama, organizira cjelokupna putovanja, bez obzira je li riječ o izletu, ekskurziji i odabiru lokacije. Obratite nam se za savjetovanje, planiranje i provedbu putovanja a mi ćemo rado osmisliti, savjetovati i prilagoditi program Vašim željama i
potrebama.

Zahvaljujemo Vam što ste posjetili našu web-stranicu.

Uprava ŠRC UGOSTITELJSTVA